Over mij

hoe het allemaal begon

Jarenlang zocht ik naar de oorzaak van wat er precies gebeurde in mijn leven. Het leek absoluut anders te verlopen dan ik gepland had. Ik zocht, net als iedereen, naar geluk. En soms ervoer ik dat inderdaad ook. Toch verdween het al weer even snel als het gekomen was. Het waren enkel momenten.

Was er dan wat mis met mij?

Ik keek rond mij en zag dat ik, net als ieder ander, spullen kocht waarvan ik dacht dat ze mij  gelukkig zouden maken. En natuurlijk doet het dat…heel even. Daarna kwamen er weer de teleurstelling, de boosheid, het verdriet…

Dan maar een andere relatie proberen. Een nieuwe relatie zag ik als de ultieme vorm van geluk. Want deze prins zou mij wakker kussen en daarna zou alles worden zoals ik het mij voorgesteld had… Maar ook dat bleek een zoveelste illusie te zijn want waar zou hij dat geluk dan vandaan moeten halen?

Tot ik doorkreeg dat de buitenwereld mij nooit of te nimmer blijvend geluk kan schenken. Maar als het niet in de buitenwereld te vinden is, waar dan wel? Mijn zoektocht bracht me uiteindelijk tot het inzicht dat vreugde, vrijheid, creativiteit, mededogen,… al IN mij aanwezig zijn. 

Wow… dat was wel een ontdekking!

En nu zie ik het als mijn levenswerk om andere mensen te helpen om vrijer, vreugdevoller en Lichter te Leven.

hoe ik geleerd heb om lichter te leven

Ik heb geleerd dat Lichter leven staat voor openheid, vrijheid, jezelf zijn, leven vanuit je hart.

Nieuwsgierig zijn naar wat er in je omgaat.

Het betekent ook een leven ZONDER voortdurende zorgen, angsten, boosheid, depressie, burn-out.

Ik heb geleerd om met vallen en opstaan het leven te ERVAREN zoals het IS. Omdat ik ingezien hebt

dat VERZET tegen wat het leven je brengt gewoon niet werkt.

Je lichaam en je emoties laten  je dat feilloos weten!

Ben jij ook bereid om jouw leven zoals het nu loopt eerlijk onder de loep te nemen?

 

 

dan wil ik jou helpen om ook lichter te leven

Wil jij je levenskracht opnieuw aanspreken?

Heb je er genoeg van om je steeds maar te verliezen in allerlei emoties? Ben je het beu om je klein, ongewaardeerd, ongeliefd te voelen?

Dan help ik je te ontdekken dat al jouw kwaliteiten zoals vreugde, mededogen, liefde, creativiteit,… op jou wachten om gezien te worden.

Wil je meer weten over hoe we kunnen samenwerken?

Klik dan hieronder en lees verder.