Praise

Burn-out, depressie, pijn, lijden… zijn allemaal wake-up calls.

Er vanaf proberen te komen is nu juist wat je problemen geeft. 

Kun je beginnen je pijn te aanvaarden en je hoofd te buigen voor de aanwezigheid ervan?

 

Ik heb in de afgelopen jaren diverse malen met Lydia gewerkt aan sommige persoonlijke issues. Ik heb haar leren kennen als iemand die niet benauwd is om je door te laten dringen tot de kern van de zaak, ondanks de persoonlijke emoties en reacties die nou eenmaal loskomen bij een dergelijk gebeuren. Lydia wenst oprecht dat je door dingen heen geraakt en dat je hierdoor je bewustzijn verruimt. Waarvoor hartelijk dank.

F. Doesborg | Studiecoach, muzikant

Mijn man en ik hadden een moeizame relatie waarin niet genoeg gecommuniceerd werd. Bij hem uitte zich dat in woedebuien, bij mij in mijn onrust “weg eten”. Door Lydia’s begeleiding durfde ik eindelijk mijn eigen gevoelens onder ogen te zien en te aanvaarden. Hierna kwam er een tijd waarin ik steeds meer, met vallen en weer opstaan, ging zien hoe ik mezelf steeds maar wegcijferde om de relatie in stand te houden en de lieve vrede te blijven bewaren. Nu kan er wel gecommuniceerd worden tussen ons. Ik durf nu opkomen voor mezelf en mijn grenzen aangeven. We komen tot gezamenlijke oplossingen en ik begin steeds meer mijn monsters aan te kijken !

K. S.

Als jonge, alleenstaande moeder met een heerlijke dochter van 9 jaar oud heb ik het druk genoeg met het leiden van een eigen bedrijf. De zaken gaan goed en aan de buitenkant lijk ik een vastbesloten en daadkrachtig iemand. In werkelijkheid dient dit masker alleen maar om mijn onzekerheid te verbergen. Ik durfde namelijk geen nieuwe relatie meer aan te gaan doordat ik het gevoel had gekregen dat ik in mijn vorige relatie gefaald had als vrouw. Via een kennis hoorde ik van Lydia’s werk en besloot om het eens te proberen. Nu, na enkele maanden met haar gewerkt te hebben, zie ik dat deze angst reeds in mijn kindertijd ontstaan is en eigenlijk dus niets meer heeft te maken met wat zich in het heden voordoet!  En geleidelijk aan lost het op. Ik durf nu weer eens te daten en mijn dochtertje zegt dat ik liever ben geworden…

(Anoniem)